vineri, 5 septembrie 2014

Curs Reiki Brasov
Simon Enikő Szeréna 
     profesor & maestru Reiki
         Am cunoscut Reiki acum 21 ani, în data de 11 iunie 1995, am primit gradul I în Usui Shiki Ryoho. Am avut parte de îndrumarea unui maestru Reiki răbdător și de suflet, care mi-a permis să-l asist șase ani la toate cursurile Reiki. În 01 octombrie 2001 am primit unul dintre cele mai frumoase daruri ale Universului, gradul III, de maestru& profesor în Usui Shiki Ryoho. Maestrul meu mi-a spus că valoarea acestui grad este de neprețuit și că nu poate fi exprimată în bani. Am primit gradul III gratuit, ca o recunoaștere, Kormos Géza lăsând sub îndrumarea mea grupa Reiki formată în România. 
        În primii ani de practică Reiki am trecut prin perioade de derivă și încercări, am căutat confirmări și senzații, am testat diferite grade de implicare și am căutat îmbunătățiri. După un timp am observat că energia Universală era mai eficientă și funcționa liber atunci când îi permiteam să acționeze fără să fie constrânsă de ”îmbunătățirile” și implicările mele. A fost nevoie de timp, răbdare și de multă experiență în Reiki până când m-am eliberat de dorința de recunoaștere și am permis Iubirii Universale să se manifeste în acțiunile, gândurile și emoțiile mele. Am înțeles că Reiki/ Universul este complet și nelimitat, doar mentalul meu avea limitările sale. Am avut avantajul să cunosc provocările egoului meu înainte de primirea gradului de maestru & profesor Reiki.
        După fiecare etapă de cunoaștere și căutare am ajuns la concluzia că Reiki Usui Shiki Ryoho este metoda mea de suflet, prin simplitatea, siguranța și naturalețea sa. Practic Reiki zilnic, în paralel cu activitatea profesională. Am păstrat practicile Reiki curate de influnțele egoului, new-age, fără să amestec diferite metode și fără să introduc elemente personale, pentru că am înțeles că nimic nu poate fi mai presus de comunicarea directă și nelimitată cu energia Universului și orice aș fi modificat ar fi limitat manifestarea Voinței Divine.
        Duc mai departe o școală Reiki autentică și tradițională. Am creat o continuitate în predarea Reiki, având sute de cursanți în mai multe orașe din România. Sunt membru fondator, maestru Reiki activ si mentorul Asociatiei Reiki Usui ®.  Am scris numeroase materiale despre Reiki si am creat pagina web a asociatiei www.reikiusui.ro. Am demarat colaborari cu maestri Reiki din strainatate, care practica Reiki de peste 20 de ani si care studieaza efectele Reiki.

Mai multe informatii gasiti pe http://lifecoaching.com.ro/ro/reiki si cei care doriti sa incercati aceasta experienta frumoasa regasiti delaii mai jos.  

 Inscrieri/ informatii pentru cursurii Reiki pe www.lifecoaching.com.ro.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu